Råd och stöd från förbundet

Här kan du läsa mer om vad Teaterförbundet gör för att stödja dig i yrket och arbetslivet.

Du hittar Teaterförbundets kollektivavtal här. Där ser du även vilka arbetsgivare som omfattas av kollektivavtalen.

Rådgivning
Du kan få råd och hjälp från medlemsrådgivningen. I vissa lägen kan du beviljas rättshjälp. Kontakta Teaterförbundets medlemsrådgivning.

Artistkatalogen
Casting directors som är medlemmar i Teaterförbundet betalar endast 100 kr/mån för abonnemang på Artistkatalogens söktjänst (icke medlemmar betalar 295 kr/mån, och övriga medlemmar 165 kr/mån).
Artistkatalogens hemsida.

Facklig utbildning
Teaterförbundet har fackliga utbildningar i en rad ämnen. Aktuella kurser hittar du under På gång.
Du kan också lära mer om Teaterförbundet och om fackligt arbete i Teaterförbundets webbkurs för förtroendevalda, som är öppen för alla. Den hittar du här.