Sök boendestipendium Grez-sur-Loing

Datum: 31 maj 2020

Teaterförbundet för scen och film och Teaterförbundets Rättighetsbolag delar varje år ut ett stipendium som innebär boende på Hôtel Chevillon i Grez-sur-Loing under oktober månad + ett resestipendium.

Stipendiet kan sökas av en medlem i Teaterförbundet som är upphovsperson eller utövare.

Grez-sur-Loing är en liten by som ligger ett par timmar utanför Paris i Frankrike. Flera svenska konstnärer har genom åren bott på Hôtel Chevillon, som ägs av Grez-stiftelsen.

Så här söker du stipendiet

Ansök om stipendiet genom att logga in under Mina Sidor  senast den 31 maj 2020.

Stipendiet delas ut under förutsättningen att det är möjligt att resa till Frankrike i oktober

Har du frågor kontakta oss på per mejl info@teaterforbundet.se eller per telefon 08-441 13 00.