Kurs för filmarbetare

Datum: 20 jan 2020

Tid: 09.30 - 16.00

Ort: Stockholm

Plats: Kaplansbacken 2A (lokal Stallet)

Vad händer om 5-timmars regeln bryts? Hur ska vi jobba förebyggande mot sexuella trakasserier? Är det tillåtet att schemalägga övertid?

Vill du ha svar på dessa frågor och många fler? Anmäl dig till kursen!

Om kursen:

Dagen innehåller delar ur producenternas ”Green Card” utbildning. Vi går igenom arbetsmiljölagen, diskrimineringslagen, kollektivavtalet, schemaläggning, dygnsvila mm.

Kursen vänder sig främst till dig som är produktionsledare, 1st AD, erfaren koordinator, skyddsombud, fackligt förtroendevald eller a-funktion på en avdelning.

Utbildningen är kostnadsfri och öppen för dig som är medlem i Teaterförbundet. (Du som ännu inte är medlem kan lätt bli det här: Ansök om medlemskap)

Anmäl dig senast den 13 januari till: anmalan@teaterforbundet.se (OBS! Begränsat antal platser!)

Meddela även eventuella allergier vid anmälan då vi bjuder på lunch.

Kursdiplom utdelas.