Är du trött på usla villkor?

Jobbar du i tv-branschen och vill gå med i facket?
Gå med i Teaterförbundet för scen och film idag och få första månaden gratis.

Teaterförbundet är ett fackförbund vars medlemmar arbetar med scenkonst, film och tv. Målet är att det ska finnas kollektivavtal på våra områden och att det ska vara schyssta villkor på din arbetsplats oavsett om du är tillsvidareanställd, frilansare eller egenföretagare.

Som medlem kan du alltid vända dig till förbundets jurister. De kan granska ditt kontrakt, svara på frågor om lön, arbetstider, upphovsrätt och mycket mer.

Hur ser din arbetsmiljö ut? Har du upplevt trakasserier i någon form? Är det något som du vill prata om som berör din arbetssituation – hör av dig till oss. Vi kan ditt område!

Om du går med i Teaterförbundet innan den 31 december får du första månaden gratis. I ditt medlemskap ingår bland annat:

– Medlemsrådgivning via telefon och mejl
– Erbjudande om bra lån och försäkringar
– Faktureringsservice, för dig som inte har eget företag
– Branschtidningen Scen & Film
– och mycket mer…

Gå med i Teaterförbundet för scen och film och ta hjälp av oss i ditt arbetsliv!

Erbjudandet gäller till den 31 december för dig som jobbar i tv-branschen.

Foto: Peter Mild